TYPISCH KLÖBER

Specialist voor kantoorzitmeubilair met hoogwaardige ambitie

De filosofie is heel eenvoudig: een evenwichtige productontwikkeling op een hoog kwaliteitsniveau, een in tientallen jaren gegroeide knowhow, en dat alles gecombineerd met veel hartstocht voor comfortabel, gezond en mooi zitten.

TYPISCH KLÖBER

Innovaties zijn bij ons een kwestie van samenwerken

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede bedrijfscultuur de basis is voor plezier in innovatie. Daarom werken wij het liefst in een sfeer die creatieve en efficiënte processen ondersteunt. Dat houdt in: korte lijnen, een open discussiecultuur en een voortdurende gedachtenwisseling in afdelingsoverstijgende teams.

TYPISCH KLÖBER

Innovaties ontstaan bij ons niet achter het bureau

Onze beste ideeën worden geboren op het moment dat niemand dat verwacht! Wij werken het liefst in een sfeer die plezier in innovatie bevordert. Onze medewerkers staan uiteraard altijd centraal: zij zijn het die met veel motivatie, moed en hartstocht werken aan de ontwikkeling van onze producten en op deze manier steeds weer nieuwe wegen bewandelen.

TYPISCH KLÖBER

Onze wortels

In 1935 richtte de toen 25-jarige Margarete Klöber het bedrijf in Überlingen op als een fabriek voor gezondheidsstoelen, met als doel het zitten in de kantoren gezonder te maken. De verende houten stoel ‘Polstergleich’, die voor die tijd een buitengewoon zitcomfort bood, was het begin van het merk.